Midtsjællands Antenne & Parabolmontør - digitek.dk

 

Historie

Kim Jørgensen ejer af Midtsjællands Antenne & Parabolmontør startede i branchen i 1991.
Allerede i 1995 fik stigende efterspørgsel på et højere serviceniveau, Kim Jørgensen til at starte ejet firma: Midtsjællands Antenne & Parabomontør, med målsætningen at dække dette behov.

I dag ejes og drives Midtsjællands Antenne & Parabolmontør forsat af Kim Jørgensen og er blandt branchens mest anerkendte. Det skulle efterfølgende punkter, autorisationer, medlemskaber og referancer gerne underbygge. Ellers tjek hos din nabo!

 

Autorisationer

Autoriseret forhandler og montør for Boxer-tv, Canal Digital, Viasat.

Autoriseret agent for YouSee.

Autoriseret medlem og montør for UDETEKNIK .

Det er din sikkerhed for:

Forsikret og profesionelt udført arbejde, med godkendt måleudstyr.

Levering af godkendt udstyr til aktuelle kamkagnepriser.

 

Medlemskaber

Dansk TV forsyning tidligere Parabolringen:

Det overordnede formål er at være landsdækkende i montering, salg og service, inden for alt hvad der har med antenner, paraboler, fladskærme mm. at gøre. Sammenslutningen består af 40 selvstændige firmaer, som tilsammen råder over 100 antennefolk. Dette giver en viden og erfaring, der samlet på et sted aldrig er set magen. Vi kan samarbejde og hjælpe hinanden, så alle størrelser opgaver kan løses til både private og erhverv.

UDETEKNIK:

Udeteknik en landsdækkende sammenslutning af selvstædige montører, indenfor radio/TV og IT branchen. Med ens fælles målsætning om at sikre dig et professionelt monteringsarbejde til en fair pris. Vores servicevogne er udstyret med det bedste udstyr til måling og kontrol af antenneanlæg.

 

Referencer

Midtsjællands Antenne & Parabolmontør servicerer kunder for:
2Tal, Bang & Olufsen, Bilka, Boxer-TV, Canal Digital, Computercity, Elcity, Elgiganten, Expert, Fona, HI-FI-klubben, Merlin, Mood Media - Føtex, Kvickly, Superbrugsen, Sony center, Panasonic Center, Viasat, flere El-installatører, webshop og de fleste forsikringsselskaber mm.

 

Målsætning

Midtsjællands Antenne & Parabolmontør`s målsætning er at give kunden den bedste handel. Det gøres ved at gennemgå mulige løsninger på kundens nuværende og kommende behov, finde den bedste løsning, leverer den profesionelt og effektivt med den service kunden ønsker til aftalte vilkår og en billig pris.
Leveres den bedste løsning som lovet, er målet nået.

 

Produkter / Ydelser

Midtsjællands Antenne & Parabolmontør sælger, servicere og projektere følgenden for private og erhverv:

Antenne til Radio/TV – FM og DAB / analog og DVB-T

Parabol til Radio/TV – analog og DVB-S

Kabel TV – analog og DVB-C

Radio/TV udstyr generalt herunder Bang & Olufsen

Tele/data og netværk

Centralstøvsuger

Sikringsteknik - Alarm, Overvågning, Røgkanon og Låse

Udlejning af billed og lydanlæg, samt signaler dertil.

Som det fremgår ovenfor laves de fleste installationer (undtagen autoriseret EL arbejde, det kan dog laves af de installatøre der samarbejdes med) så Midtsjællands Antenne & Parabolmontør - digitek.dk er et godt kort på hånden, når der skal bygges nyt om eller til.

 

Varemærker

Midtsjællands Antenne & Parabolmontør servicerer alle varemærker,
men sælger kun varer fra de bedste danske leverandører.

 

Priser

Varer: Midtsjællands Antenne & Parabolmontør`s priser er blandt branchens laveste.
Grundet lavt udgifts niveau, - igen butikslokaler, kædepålagte udgifter mm. og gode indkøbsaftaler direkte hos producenterne, grundet stort indkøb og mange år i branchen.
Arbejde: Midtsjællands Antenne & Parabolmontør arbejder hurtigt og afregner derfor typisk pr. 0,5 time, men også efter fastpris alt efter kundens ønske.